Amplifi Trading

Ons doel is het realiseren van aantoonbare groei in media resultaten, via TV, Print, Digitaal, Out of Home en Radio, op een wereldwijde schaal. De inkoopafdeling is verantwoordelijk voor het onderhandelen van de scherpst mogelijke prijs en het realiseren van meerwaarde voor onze klanten.

Wij onderscheiden twee soorten inkoopvoordelen: onderhandelen van prijs, en onderhandelen van waarde.

Bij de onderhandeling van prijs streven wij altijd naar de laagst mogelijke prijs. Dit realiseren wij door gebruik te maken van passende onderhandelingstactieken. Daarbij maken wij gebruik van relevante onderzoek data. Bovendien benchmarken wij de behaalde resultaten continue.

De waarde onderhandeling omvat meer mogelijkheden: het onderhandelen van waarde kan bestaan uit onder andere: het onderhandelen van extra mediaruimte (zendtijd, banners of pagina’s), het onderhandelen van kwalitatieve waarde zoals: premium time slots, redactionele aandacht, speciale posities. Door deze elementen toe te voegen, optimaliseren wij het bereik of vergroten de impact van een mediacampagne.

Er is veelvuldig klantcontact: wij presenteren de resultaten en indien relevant, bijgestuurd en verder geoptimaliseerd. Door onze klanten te voorzien van uitgebreide inkoopvoordeelberekeningen, zijn wij in staat de klant duidelijk te informeren over de behaalde resultaten. Doordat wij de drive hebben om continue te verbeteren, kunnen wij onze klanten de best mogelijke deal aanbieden.

Ik ben er trots op in zo’n professioneel team te werken, waarbij de gerealiseerde resultaten vaak nog mijn eigen verwachtingen overtreffen. Ik vind het leuk te onderhandelen. Met name door gebruik te maken van relevante data en deze op een onderbouwde manier te gebruiken voor optimaal resultaat.

Guirec Jansen
Guirec Jansen

Trading Team

Ons inkoopteam bestaat uit vijf zeer gedreven inkopers, die onze klanten helpen met het verkrijgen van de hoogst mogelijke waarde voor hun advertentiebudget. Wij zijn een relatief klein team, dat snel kan schakelen en goed op elkaar is ingespeeld. Dit is cruciaal voor een effectieve onderhandeling. Iedere inkoper heeft zijn/haar eigen specialisme en brengt hierin jarenlange ervaring mee.